spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesProgramul de dezvoltare personală, sub patronajul Majestății Sale Margareta, lansat în județul...

  Programul de dezvoltare personală, sub patronajul Majestății Sale Margareta, lansat în județul Gorj

  Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani din județul Gorj pot să se înscrie în programul de dezvoltare personală „The Duke of Edinburgh’s International Award Romania“, aflat sub patronajul Majestății Sale Margareta, Custode al Coroanei Române.

  „Asociația Team for Next Generation organizează vineri, 25 iunie, un eveniment de lansare a programului dedicat tinerilor – The Duke of Edinburgh’s International Award începând cu ora 9:30, în amfiteatrul Colegiului Economic ”Virgil Madgearu. La evenimentul de lansare vor participa și tineri Ambasadori ai Award din țară, care vor dezvălui experiențele lor în timpul derulării activităților din program.

  În echipa noastră avem alături șapte Lideri Award, dintre care cinci din Târgu-Jiu, cu care vor lucra tinerii, pe cele patru secțiuni ale programului – abilități personale, voluntariat, activități fizice  și aventură. Tinerii își setează, cu ajutorul liderului pe care-l aleg, o serie de obiective și este ajutat să le îndeplinească pentru nivelul ales. Liderii din program sunt persoane cu experiență didactică, abilități de comunicare și care înțeleg importanța mentoratului pentru acești tineri. Award este un program de dezvoltare non-formal, prezent în peste 130 de țări și teritorii, și joacă un rol esențial în dezvoltarea personală a tinerilor, prin crearea de oportunități în cadrul cărora pot deveni activi din punct de vedere fizic, pot fi de folos comunității și își pot dezvolta spiritul de echipă prin parcurgerea unei activități în aer liber.

  Programul Award este liderul global al programelor de dezvoltare personală pentru tineri și o experiență de ținut minte și menționat în CV, oferind experiențe concrete, dar și recunoaștere a realizărilor personale la nivel internațional, prin certificarea obținută la finalizarea oricărui nivel“, se arată într-un comunicat de presă.

  Certificat de recunoaștere

  Înscrierile în program vor fi înregistrate la adresa tng2office@gmail.com până pe data de 15 iulie, cel târziu.

  10.000 de tineri și 2.000 de adulți voluntari au participat la acest program

  Fondat în anul 1956 de către Alteța Sa Regală Principele Philip, Duce de Edinburgh, la noi în țară programul se bucură de patronajul Majestății Sale Margareta, Custode al Coroanei Române, începând cu anul 2013.

  De la lansarea oficială in 2013 a programului, Award a cunoscut o extindere rapidă – de la existența sa în țară până în prezent aproape 10.000 de tineri și 2.000 de adulți voluntari, cadre didactice și lucrători de tineret, au luat parte la program, descoperindu-și noi abilități și dezvoltându-le pe cele existente.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: