spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSe primesc cereri pentru programul “Început de an școlar”

  Se primesc cereri pentru programul “Început de an școlar”

  Se depun cereri pentru sprijinirea elevilor proveniți din familii cu un buget redus. Și anul acesta, în Târgu Jiu, copiii vor primi rechizite din partea municipalității.

  Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, va acorda o atenție deosebită copiilor proveniți din familii cu o situație socio-economică dificilă. Fie că este vorba despre elevi de clasa pregătitoare sau elevi de liceu, aceștia vor primi ghiozdane echipate cu rechizite în cadrul acțiunii ”Început de an școlar”.

  Vor fi acordate peste 150 de ghiozdane echipate corespunzător, pe categorii de vârstă. Valoarea totală a pachetelor cu rechizite este de aproximativ 30.000 de lei cu TVA. Cererile pentru acordarea rechizitelor școlare vor putea fi depuse până la data de 11 august 2021, la Direcția de Protecție Socială Târgu Jiu, și vor fi însoțite de următoarele documente doveditoare ale situației socio-economice a familiei:

  • Acte de identitate (copie);

  • Certificate de naștere pentru copii (copie);

  • Adeverință de elev eliberată de școala la care copilul frecventează cursurile, pentru anul școlar 2021-2022, în care va fi precizat anul/ clasa de școlarizare;

  • Adeverință de venit eliberată de Administrația Finanțelor Publice Gorj, pentru toți membrii majori din familie;

  • Acte privind veniturile realizate în luna anterioară depunerii cererii (adeverință cu salariul net, cupon de pensie, cupon indemnizație șomaj, cupon indemnizație creștere copil, cupon alocație de stat, cupon indemnizație de handicap sau alte documente doveditoare ale veniturilor);

  • Certificat atestare fiscală pentru persoanele fizice, eliberat de Direcția de Venituri Târgu Jiu, pentru toți membrii majori din familie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: