spot_img
5.8 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăSocialServiciile sociale din subordinea DGASPC Gorj, pregătite pentru Sărbătorile Pascale

  Serviciile sociale din subordinea DGASPC Gorj, pregătite pentru Sărbătorile Pascale

  Sărbătoarea Învierii Domnului va fi întâmpinată cum se cuvine în serviciile sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Pregătirile sunt în linie dreaptă, spațiile de cazare și zonele de servire a mesei fiind supuse unui proces de igienizare și înfrumusețare, specific acestei perioade.

  Pe parcursul zilelor următoare, au loc activități tematice, cum ar fi: vopsirea ouălor, realizarea de felicitări și diverse ornamente confecționate din materiale reciclabile, obiecte cu care, ulterior, se vor înfrumuseța locațiile în care sunt găzduiți copiii și adulții din sistemul de protecție.
  „Tot în această perioadă, beneficiarii noștri au posibilitatea de a participa la slujbele religioase care au loc în Săptămâna Mare.
  Ca de fiecare dată, DGASPC Gorj asigură și în acest an un meniu special pentru beneficiarii din serviciile sociale rezidențiale subordonate. Aceștia vor servi preparate tradiționale cu specific pascal, respectiv: ouă roșii, drob de miel, salată boeuf, friptură de miel, sarmale, piftii, cozonac și prăjituri de casă.

  Cu prilejul Sfintelor Sărbători, mai mulți oameni cu suflet mare au ales să fie aproape de beneficiarii din sistemul de protecție, donându-le pachete cu dulciuri, fructe, legume, jucării și alte obiecte utile. Mulțumim tuturor sponsorilor pentru darurile oferite!
  Învierea Domnului simbolizează iubirea, iertarea, speranța, renașterea și ne dorim ca toți beneficiarii să simtă bucuria acestei sărbători, într-o atmosferă caldă și primitoare. Cu această ocazie, transmitem beneficiarilor, salariaților și tuturor colaboratorilor, sărbători luminate, cu liniște, pace și armonie! Paște fericit!”, a transmis Laurențiu- Claudiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: