spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a pierdut finala mică a Turneului Final 4- Supercupa...

    CSM Târgu Jiu a pierdut finala mică a Turneului Final 4- Supercupa României

    CSM Târgu Jiu a pierdut finala mică a Turneului Final 4- Supercupa României, în faţa echipei Dunărea Brăila, scor 33-35, la pauză 14-18. Simone Bohme a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană, cu 10 goluri reuşite în poarta Brăilei. Meciul a fost unul destul de echilibrat. CSM Târgu Jiu a reușit să conducă în debutul meciului și, pe finalul meciului, a avut șansa să se apropie chiar la un gol pe formația brăileană. 

    Seria golurilor din finala mică a fost deschisă de Brăila, dar CSM Târgu Jiu a dat imediat replica prin Sabrina Lazea, scor 1-1. Brăilencele au trecut la conducere, scor 1-3, dar Ana Ciolan a redus din diferenţă, scor 2-3, după primele 5 minute de joc. Teodora Popescu a pătruns în forţă şi-a pus un nou gol în dreptul CSM Târgu Jiu, scor 3-4. CSM Târgu Jiu a revenit în atac şi, din extremă, daneza Simone Bohme, a menţinut gruparea gorjeană aproape pe tabelă, scor 4-5. Ekaterina Dzhukeva a avut două intervenţii magistrale, iar Angela Puşcaş a marcat primul ei gol din meci, după o pătrundere fără şanse pentru apărarea adversă, scor 5-5, după 10 minute de joc. Brăila a revenit în atac şi-a urcat la două goluri pe tabelă, scor 5-7. Gorjencele au dat imediat replica prin Simone Bohme şi Alexandra Gavrilă, care au restabilit egalitatea, scor 7-7, în minutul 14. Egalitatea s-a menţinut şi după 15 minute de joc, scor 8-8, după un nou gol reuşit de extrema Simone Bohme. Mai mult, după o nouă intervenţie a Ekaterinei Dzhukeva, pe atac, CSM Târgu Jiu a marcat, la capătul unei faze spectaculoase, finalizată cu o ”aeriană” de Simone Bohme şi astfel gruparea gorjeană a trecut pentru prima dată în avantaj, scor 9-8. Brăila a egalat, dar la următorul atac, Teodora Popescu a reuşit să readucă avantajul pentru Târgu Jiu, scor 10-9. Simone Bohme a fost de neoprit în prima parte a jocului şi a punctat pentru 11-10. Brăila a revenit din nou la conducere, scor 11-13, după 21 de minute de joc. Angela Puşcaş a scos maxium de la următoarea fază, gol şi eliminare de 2 minute, scor 12-13. Dzukeva, cu o nouă intervenţie, a menţinut CSM Târgu Jiu în joc, iar pe contratac, Simone Bohme a redus din diferenţă, scor 13-14, în minutul 24. La 13-15, cu 5 minute înainte de finalul primei părţi, Liviu Andrieş a cerut time-out. La reluarea jocului, după mai multe atacuri ratate de o parte şi de cealaltă, a venit şi rândul lui Costică Buceschi să ceară time-out. După minute bune în care nu s-a marcat, CSM Târgu Jiu a reuşit să reducă diferenţă la doar un gol, scor 14-15. Finalul de primă repriză a aparţinut grupării din Brăila, care s-a distanţat la +4 pe tabelă, scor 14-18.

    Repreiza secundă a început cu un gol spectaculos

    Repriza secundă a început cu un gol spectaculos reuşit de Angela Puşcaş, scor 15-18. Simone Bohme şi-a continuat recitalul la poarta Brăilei şi a marcat pentru 16-19. Brăila a revenit în atac şi a urcat la +4, scor 16-20. Replica a venit de la Angela Puşcaş, care a pătruns în forţă şi a marcat pentru 17-20. După o fază bizară, cu un contraatac al danezei Simone Bohme, pe care s-a interpus arbitrul, Bohme a primit 2 minute eliminare. Deşi în inferioritate, CSM Târgu Jiu a punctat prin Teodora Popescu, care a redus din diferenţă, scor 18-21. Puşcaş a reuşit un nou gol, al 6-lea, şi tabela indica 19-22. CSM Târgu Jiu a dat semne de revenire şi Alexandra Gavrilă a punctat pentru 20-22. Ana Ciolan a menţinut diferenţa de două goluri şi, în minutul 40, scor 21-23. În inferioritate numerică, CSM Târgu Jiu a cedat şi Brăila s-a distanţat la +5 pe tabelă, scor 21-26, iar Liviu Andrieş a solicitat time-out. La reluare, tot Brăila a punctat, care a ajuns la +6, scor 21-27. Seria brăilencelor a fost oprită de Simone Bohme, care a punctat de două ori de la 7m, scor 23-27. Tot de la 7 m a punctat Simone Bohme şi în minutul 49, pentru 24-28. Gorjencele nu au cedat şi Alexandra Gavrilă, Andreea Chiricuţă şi Angela Puşcaş au punctat pentru CSM Târgu Jiu, care a redus la 2 goluri diferenţa faţă de Brăila, scor 28-30, în minutul 53. Brăila a cerut time-out, iar la reluare brăilencele au ajuns la +4 pe tabelă, scor 28-32. Sabine Klimek a reuşit să înscrie pentru 29-32, în minutul 55, iar Andreea Chiricuţă a redus la două goluri avansul Brăilei, scor 30-32. Dzhukeva a apărat un 7m şi tabăra gorjeană a început să spere într-o revenire pe final de meci. Un nou time-out cerut de CSM Târgu Jiu, iar Gavrilă a punctat pentru 31-33. S-a înscris la foc automat pe final de meci şi CSM Târgu Jiu a mai pus două goluri în dreptul său prin Alexandra Gavrilă şi Sabine Klimek, pentru 33-35, scor final.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: