spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitatePădurea Colorată, refăcută de artiștii plastici din Gorj

  Pădurea Colorată, refăcută de artiștii plastici din Gorj

  Mai mulți artiști plastici din județul Gorj au participat la refacerea Pădurii Colorate, un concept special al cunoscutului artist plastic Mihai Țopescu.

  Pădurea Colorată a avut de suferit, pentru că unii dintre cei care au venit în zonă și-au scris numele, ori au desenat pe trunchiurile copacilor. Artistul este supărat pe cei care au venit să viziteze acest loc, dar au zgâriat trunchiurile copacilor cu diferite nume sau însemne.
  „Este munca mea, a colaboratorilor, a prietenilor, a sponsorilor și să vină niște bombardieri sau gheboși să distrugă este trist. Se semnau pe Coloana Infinitului, unde totuși mai e păzită și e totuși Coloana Infinitului. Ce să discutăm despre pădure”, a spus artistul Mihai Țopescu pentru Pro Tv.

  Investiții în turism în jurul Pădurii Colorate

  În jurul Pădurii Colorate au apărut o serie de afaceri, cum ar fi o mică piață volantă, unde localnicii din Baia de Fier sau Bumbești Pițic își comercializează produsele, Castelul Vrăjitoarelor și Căsuța răsturnată.
  „Sper ca, după revopsire, oamenii să înțeleagă că nu vrem să fie pădurea scrisă, vrem să fie doar pădurea colorată și atât”, a spus Alex Ducu, unul dintre voluntari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: