spot_img
22 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu învinsă pe terenul campioanei

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu învinsă pe terenul campioanei

    CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu U BT Cluj Napoca, într-un meci din etapa a 6-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Echipa campioană a României s-a impus cu 112-73. Jalen Dupree, cu 16 puncte, a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene. 

    Fără Octavian Popa Calotă și Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu a plecat în Ardeal cu gândul de a da o replică solidă mult mai titratei echipe clujene, campioana în exercițiu a României, U BT Cluj Napoca. Baschetbaliștii gorjeni au reușit acest lucru în cea mai mare parte a meciului, excepție făcând sfertul trei, în care baschetbaliștii CSM au fost depășiți clar de echipa gazdă.

    Antrenorul Kresimir Basic a spus că valoarea și experiența jucătorilor din lotul echipei ardelene au dus la diferența de scor de pe tabelă: „A fost un meci cu o primă repriză excelentă a jucătorilor noștri, pentru care trebuie felicitați, dar și cu o repriză secundă în care valoarea individuală și experiența jucătorilor echipei gazdă și-au spus cuvântul în cele din urmă”, a declarat, la finalul meciului de la Cluj, antrenorul Kresimir Basic.

    Americanul Jalen Dupree a fost cel mai bun om al grupării gorjene. Acesta a totalizat 16p și 6 recuperări. El a fost urmat de Arsenije Vuckovic. Pivotul bosniac a reușit 13p și 3 recuperări. Jason Hubbard a încheiat meciul cu 12p și 2 recuperări. Ethan Wright a terminat meciul cu 10p, 2 recuperări și 3 pase decisive. O evoluței foarte bună a avut Alexandru Mitu. În cele aproape 11 minute petrecute pe parchet, tânărul baschetbalist gorjean a reușit 8p și un asist. Adrian Vaida a reușit 6p și 2 recuperări. Dimitrius Underwood a reușit doar 5p în acest meci. Americanul a mai strâns 5 recuperări și 6 pase decisive. Noam Weinberg a terminat meciul cu 3p și 5 recuperări.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: