spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, eliminată din Cupa României după un...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, eliminată din Cupa României după un meci tensionat

    CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, marți seara, pe teren propriu, partida din Turul 3 al Cupei României Râureni, contra Gloriei Bistrița, scor 26-27. CSM Târgu Jiu a părăsit Cupa României la capătul unui meci extrem de echilibrat, pierdut la mare luptă în fața grupării ardelene.

    Ekaterina Dzhukeva a fost cea mai bună jucătoare a echipei noastre, cu 19 intervenții, iar Alexandra Maria Gavrilă a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană, cu 6 goluri.

    Aproximativ 800 de spectatori au fost prezenți în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. La capătul unei partide extrem de echilibrată, în care suspansul s-a menținut până în secundele de final, iar trăirile au fost la cote maxime, atât pe teren, cât și în tribună, balanța a înclinat către echipa oaspete, având însă în spate și câteva decizii controversate, care au stârnit realmente furia spectatorilor gorjeni.

    Jocul prestat de gorjence a fost la un nivel foarte ridicat, atât pe fază ofensivă, cât și pe fază defensivă, dacă ținem cont și de valoarea echipei adverse, una cu foarte multe jucătoare de echipă națională și care-l are pe bancă pe selecționerul României. Handbalistele noastre nu s-au speriat de vedetele echipei adverse și au luptat de la egal la egal cu Bistrița, una dintre cele mai puternice grupări din handbalul feminin românesc în acest moment, locul 2 în Liga Florilor. Dovadă stă și scorul înregistrat pe tabelă la finalul meciului, 26-27, care arătă cât de echilibrată a fost confruntarea de la Târgu Jiu. Bistrița a reușit să se impună pe final de meci, având și superioritate numerică în teren, fiind și beneficiara unor ratări din tabăra gorjencelor. CSM Târgu Jiu a fost la un pas de Final 4, dar echipa oaspete a gestionat mai bine finalul meciului și a reușit o calificare în extremis. Spectatorii gorjeni au gustat din plin jocul hotărât, ambițios, chiar spectaculos în anumite momente ale partidei prestat de jucătoarele lui Liviu Andrieș, dar au și taxat dur deciziile arbitrilor și spunem asta pentru că suporterii gorjeni sunt buni cunoscători ai handbalului.

     Liviu Andrieș: „Cred că este cel mai bun joc pe care l-am făcut“

    La final, suporterii gorjeni au rămas minute bune în sală și le-au aplaudat și încurajat pe fetele lui Liviu Andrieș.

    La conferința de presă, antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat jucătoarele pentru jocul prestat, le-a mulțumit suporterilor pentru sprijinul fantastic și a explicat unde s-a făcut diferența în acest meci: „Nimeni nu se aștepta la evoluția noastră din acest meci și vreau să le felicit pe fete pentru jocul prestat. Cred că este cel mai bun joc pe care l-am făcut. Este una dintre forțele din România. Diferența s-a făcut pe ratările care s-au făcut pe final de joc la nivelul extremelor. Îmi doresc ca echipa să arate cum a arătat în această seară. Arbitrii au dus cu bine la capăt acest joc, cu mici greșeli de-o parte și de alta“.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: