spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu luptă pentru accederea în...

    Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu luptă pentru accederea în Final Four

    Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se pregătește de meciul din sferturile Cupei României, care va putea să propulseze echipa noastră în Final Four.
    Pentru a ajunge în careul de ași al Cupei, gruparea gorjeană trebuie să treacă de Dacia Mioveni, în sferturile de finală ale competiției.

    CSM Târgu Jiu vs. Dacia Mioveni, meciul din sferturile de finală ale Cupei României, se joacă joi, 9 martie, de la ora 18.00. Fanii echipei sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, pentru a susține echipa.

    Cele patru partide care vor decide echipele calificate în Final Four sunt: CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni, CSM București – CSM Slatina, CSM Corona Brașov- Dunărea Brăila și CSU Știința București – Gloria Bistrița-Năsăud. Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, pe 9 martie, pe terenul primelor echipe. Final 4-ul se va disputa pe 20-21 mai.

    „O să fie un meci de foarte mare agresivitate“

    Gorjencele au două victorii în acest sezon împotriva echipei din Mioveni. În prima etapă din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu s-a impus, pe teren propriu, scor 27-25. Și în retur, pe terenul Daciei, tot CSM a fost echipa mai bună. Formația din Târgu Jiu s-a impus atunci cu 27-23.

    În tabăra gorjeană domnește optimismul. Handbalistele au un ascendent moral față de echipa din Mioveni, după cele două victorii din Liga Florilor obținute de CSM Târgu Jiu. Fetele lui Liviu Andrieș sunt conștiente că meciul nu va fi însă unul ușor. Din contră, gorjencele se așteaptă la o replică solidă, agresivă, din partea echipei din Mioveni, grupare care a pierdut de două ori în acest sezon în fața echipei din Târgu Jiu. „Pentru o echipă aflată la primul an în Liga Florilor, o calificare în Final 4 cred că ar însemna foarte mult”, a declarat interul stânga de la CSM Târgu Jiu, Oana Bucă.

    „Specialista” aruncărilor de la 7m din echipa lui Liviu Andrieș și-a prelungit de curând înțelegerea cu gruparea gorjeană și speră să ajungă în Final 4 a competiției, chiar și în condițiile în care Angela Pușcaș, accidentată, lipsește de la acest meci: „Urmează un meci foarte greu, sunt convinsă că fetele de la Mioveni vor veni foarte motivate, pentru că avem două victorii împotriva lor. Cred că o să fie un meci de foarte mare agresivitate. Am încredere în colegele mele că o să facem un meci bun și o să ne calificăm mai departe. Lipsește Angi, un om de bază pentru noi, dar sunt sigură că, atât eu, cât și colegele mele, ne vom motiva foarte mult pentru a nu se simți această absență și pentru a aduce această victorie, care ar mulțumi-o și pe ea. O calificare în Final 4 ar însemna foarte mult. Este primul an când participăm în Cupa României, ca echipă de Liga Florilor și cred că ar fi un lucru foarte important. Am hotărât să-mi prelungesc contractul, pentru că suntem o echipă foarte unită, ne dorim performanță și lucrurile acestea au contribuit la decizia mea”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: