spot_img
Altele
    AcasăNews AlertCum va fi vremea azi în Gorj

    Cum va fi vremea azi în Gorj

    Astăzi, joi, 17 august 2023, gorjenii se pot bucura de o zi frumoasă, vremea promițând să fie prietenoasă, în cea mai mare parte a localităților.

    În zonele joase ale județului, ziua se anunță a fi predominant însorită, oferind condiții ideale pentru activități în aer liber. Maxima termică va atinge 31°C, iar șansele de precipitații sunt extrem de reduse, cu doar 5% probabilitate. Pe timpul nopții, cerul se va menține senin, iar temperatura minimă va coborî la 18°C, la fel cu o probabilitate foarte mică de 5% pentru precipitații.

    În zona montană a județului, ziua va fi, de asemenea, însorită, cu o maximă termică de 25°C și șanse moderate, de 25%, de apariție a unor precipitații. Vântul va sufla foarte ușor, aducând o notă plăcută și răcoroasă. Noaptea, cerul va fi senin, iar temperatura minimă va ajunge la 16°C, având, totodată, o probabilitate mică de 5% pentru precipitații.

    În ceea ce privește evoluția astronomică, soarele va răsări la 06:28 și va apune la 20:30, oferind o zi lungă și însorită. Luna va răsări la 07:09 și va apune la 21:18.

    Astfel, joi, 17 august, gorjenii sunt încurajați să profite de vremea frumoasă și să se bucure de o zi plină de soare și relaxare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: