spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCum va fi vremea azi în Gorj

  Cum va fi vremea azi în Gorj

  Astăzi, joi, 17 august 2023, gorjenii se pot bucura de o zi frumoasă, vremea promițând să fie prietenoasă, în cea mai mare parte a localităților.

  În zonele joase ale județului, ziua se anunță a fi predominant însorită, oferind condiții ideale pentru activități în aer liber. Maxima termică va atinge 31°C, iar șansele de precipitații sunt extrem de reduse, cu doar 5% probabilitate. Pe timpul nopții, cerul se va menține senin, iar temperatura minimă va coborî la 18°C, la fel cu o probabilitate foarte mică de 5% pentru precipitații.

  În zona montană a județului, ziua va fi, de asemenea, însorită, cu o maximă termică de 25°C și șanse moderate, de 25%, de apariție a unor precipitații. Vântul va sufla foarte ușor, aducând o notă plăcută și răcoroasă. Noaptea, cerul va fi senin, iar temperatura minimă va ajunge la 16°C, având, totodată, o probabilitate mică de 5% pentru precipitații.

  În ceea ce privește evoluția astronomică, soarele va răsări la 06:28 și va apune la 20:30, oferind o zi lungă și însorită. Luna va răsări la 07:09 și va apune la 21:18.

  Astfel, joi, 17 august, gorjenii sunt încurajați să profite de vremea frumoasă și să se bucure de o zi plină de soare și relaxare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!