spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateAsociația Be Teen a organizat o petrecere aniversară cu scop caritabil

  Asociația Be Teen a organizat o petrecere aniversară cu scop caritabil

  O petrecere aniversară ce a avut și scop caritabil, a fost organizată joi, 27 aprilie, de Asociația Be Teen, cu ocazia împlinirii unui an de activitate.

  „Echipa asociației a organizat o petrecere caritabilă pentru AMINA fetița bolnavă de o formă rară de nanism și discondroplazie osoasă care este dependentă de tratament și de terapie, care se ridică lunar la cheltuieli ce depășesc cu mult posibilitățile mamei ei.

  Petrecerea a avut loc la o cafenea din centrul orașului, iar toți cei prezenți au făcut donații în bani pentru a o sprijini pe AMINA. Invitații au avut parte de muzică live, percuție live, dj, băuturi și gustări din partea organizatorilor. Câțiva dintre copiii talentați înscriși la Palatul Copiilor și-au donat lucrările pictate cu scopul ca invitații să doneze și mai mulți bani pentru AMINA“, a spus Roxana Pistol, președintele Asociației Be Teen.


  Tinerii voluntari din echipa asociației Be Teen s-au implicat activ și au reușit să creeze o atmosferă perfectă pentru petrecere. Alexandra Anton, 24 ani, s-a oferit voluntar să cânte live, Andreea Chiliban, 17 ani, elevă a Colegiului Național Tudor Vladimirescu, a întreținut atmosfera cu melodiile mixate, iar Cătălin Drăghescu, (18 ani), elev al liceului, s-a ocupat e imortalizarea evenimentului. „Cireașa de pe tort a fost prezența artistului Alex Unc, care a acceptat invitația și a venit direct din București să facă senzație cu un show de percuție live. De asemenea, și actorul Teatrului Elvira Godeanu Iulian Marinescu a cântat la chitară și a încântat publicul cu repertoriul ales. Evenimentul a fost o reușită și datorită ajutorului primit din partea patronilor cafenelei din Tg-Jiu care s-au implicat și au pus la dispoziție întreaga locație“, a precizat Roxana Pistol.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: