spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, la a cincea victorie consecutivă

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, la a cincea victorie consecutivă

    Baschetbaliştii gorjeni sunt în formă maximă la finalul acestui campionat. CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie în Liga Naţională de Baschet Masculin. În primul meci din play-out, în lupta pentru locurile 11-14, CSM Târgu Jiu s-a impus, în deplasare, contra echipei CSM Galaţi, scor 84-74.

    Băieţii lui Kresimir Basic s-au salvat de la retrogradare şi acum luptă pentru un loc mai bun în clasament. Gorjenii au şansa de a termina pe locul 11 sau 12 în acest sezon. Cu victoria de la Galaţi, CSM Târgu Jiu a ajuns la cinci victorii consecutive, în actuala stagiune din Liga Naţională de Baschet Masculin.

    CSM Galaţi a contat doar în primul sfert al confruntării, pe care baschetbaliştii gălăţeni l-au câştigat cu 29-19. Următoarele trei secvenţe de joc au aparţinut în totalitate grupării gorjene. În sfertul doi, băieţii lui  Kresimir Basic şi-au revenit şi au câştigat actul cu 26-17. Galaţiul a intrat la pauza mare cu 1 punct avans pe tabelă, 46-45, datorită avantajului obţinut în primul sfert. În actul 3, gorjenii şi-au continuat jocul bun şi-au trecut în avantaj. Baschetbaliştii gorjeni au câştigat şi actul trei, scor 23-16. Ultimul sfert a început cu CSM Târgu Jiu în avantaj, cu +6 pe tabelă, scor 68-62. Gorjenii şi-au adjudecat şi ultimul sfert, scor 16-12, iar, la general, CSM Târgu Jiu a câştigat partida de la Galaţi cu 84-74.

    În lipsa principalului marcator al echipei, Shamiel Stevenson, absent din cauza unor probleme medicale, CSM Târgu Jiu s-a bazat pe Dylan Frye şi Anthony Durham, fiecare cu câte 20 de puncte marcate. Dylan Frye, pe lângă cele 20 de puncte marcate, a mai strâns 6 recuperări şi 6 pase decisive. Anthony Durham a terminat cu 20 de puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive. Grecul Thomas Kottas a fost şi el în mare formă la acest meci. A totalizat 17 puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă. Căpitanul Porter Troupe a încheiat meciul cu 8p, 6 recuperări şi o pasă decisivă. Randall Brumant a încheiat cu 7p, 4 recuperări şi 2 pase decisive. Şi baschetbaliştii gorjeni, Octavian Ilie şi Camil Berculescu, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Ilie a terminat cu 5p şi o pasă decisivă, în timp ce Berculescu a terminat meciul cu 4p şi o recuperare. Andrei Gheorghe a marcat 2 puncte şi a avut şi 2 recuperări, în timp ce Noam Weinberg a înscris 1p pentru gruparea gorjeană, la Galaţi.

    „Știm că suntem încă departe de a câștiga această serie“

    Kresimir Basci şi-a felicitat jucătorii, pentru că nu au cedat și au luptat până la final pentru această victorie, după un început de meci mai greu: „În primul rând felicitări jucătorilor pentru lupta continuă pe care au dus-o astăzi, pentru că au crezut în ei și în victorie. Știm că suntem încă departe de a câștiga această serie, dar cu această stare de spirit și momentul bun pe care-l parcurgem totul este posibil”.

    Seria se mută acum la Târgu Jiu, iar următoarea confruntare dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Galaţi este programată pentru marţi, 2 mai, de la ora 18.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: