spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateAtribuțiile celor doi viceprimari ai lui Romanescu. “De la începutul anului viitor...

  Atribuțiile celor doi viceprimari ai lui Romanescu. “De la începutul anului viitor o să am city manager”

  Primarul Marcel Romanescu susține că viitorii viceprimari ai Municipiului Târgu Jiu vor avea de muncă în următorii patru ani. Dacă în mandatul trecut alesul a retras atribuțiile acestora pe motiv că erau ai PSD-ului, acum, când se bucură de oameni apropiați lui, edilul este convins că munca în echipă va fi alta. Totodată, Romanescu anunță că începând de anul viitor Primăria Târgu Jiu va avea și un city manager.

  Consilierul Gabriel Coica și un alt ales liberal al cărui nume primarul încă îl ține secret vor fi oameni de bază în Primăria Târgu Jiu. Sarcinile de muncă vor fi repartizate în funcție de experiența fiecăruia.“O să am o discuție cu cei doi viceprimari pe modul în care se vor repartiza sarcinile. Vor primi sarcini prin dispozție, așa cum spune legea. Vreau să vedem exact compatibilizarea lor pe anumite domenii de activitate, experiența lor profesională și expertiza în anumite domenii”, a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Vrea city manager

  De anul viitor și postul de city manager va fi ocupat. Primarul are în plan numirea unui administrator care să-i preia din prerogative. „Cred că de la începutul anului viitor o să am city manager. Acesta va prelua o parte din atribuțiile pe care le am stabilite prin lege. Sunt încă în discuție în ceea ce privește modalitatea de angajare, pot să optez pentru numirea prin dispoziție, pe perioada mandatului meu,adică pe patru ani de zile. După expirarea mandatului, eu sau primarul care vine să aibă posibilitatea să își aleagă un city manager nou. Stau foarte bine și analizez posibilitatea angajării pentru că omul care vine pe funcția respectivă trebuie să aibă și o stabilitate”, a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: