spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăPoliticAurel Popescu înlocuit cu Cristinel Rujan. Weber: “Aurel Popescu va rămâne încontinuare...

  Aurel Popescu înlocuit cu Cristinel Rujan. Weber: “Aurel Popescu va rămâne încontinuare în echipă”

  În urma unei ședințe interne social democrații gorjeni au trecut la modificări de funcții în mai multe organizații locale. Printre ele și structurile celor două municipii care au șefi noi.

  „Am făcut modificări acolo unde se impunea și este cazul și Municipilor Motru și Târgu Jiu, unde Dorin Hanu și Aurel Popescu și-au dat demisia. Au fost numiți în locul lor Cosmin Morega și Cristinel Rujan, doi oameni pregătiți. În ceea ce privește nominalizarea lui Cristinel Rujan, am avut o discuție cu el, i-am acordat întreaga mea încredere și sunt convins că este omul potrivit. I-am dat mână liberă să facă mai multe modificări în orgnizație pentru că lucrurile trebuie schimbate după dorința electoratului din Târgu Jiu. Când a fost prefect al județului a gestionat exemplar toate problemele județului și din punctul acesta de veredere nu sunt emoții”, a transmis Mihai Weber.

  Tot pe funcția de șef

  Liderul județean susține că aceste schimbări nu vin să destructureze organizațiile ci doar să întărească și să repare greșelile din alegerile trecute. Weber susține că se va implica direct în decizile importante luate în PSD Târgu Jiu. „Decizia în anumite hotărâri importante îmi va aparține mie. Cristi Rujan are expriență prin funcțiile înalte ocupate de-a lungul timpului. Îi sunt alături mai mulți oameni, Claudiu Manta va fi unul dintre coordonatori. Aurel Popescu va rămâne încontinuare în echipă dar decizia pentru hotărârile importante le voi lua eu împreună cu Cristinel Rujan”, a mai transmis liderul PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: