spot_img
25.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateAu început lucrările de reabilitare a Spitalului 700 din Târgu Jiu

  Au început lucrările de reabilitare a Spitalului 700 din Târgu Jiu

  Au început lucrările de reabilitare energetică a Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu de pe strada Progresului, cunoscut sub numele de Spitalul 700. De asemenea, alte trei proiecte importante ale Consiliului Județean Gorj, sunt în derulare.

  Investiția de reabilitare a Spitalului 700 are termen de finalizare luna mai 2025 și este realizată cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, apreciază că lucrările vor fi gata chiar înainte de termen: „Există o mobilizare foarte bună și lucrurile merg foarte bine. Deși termenul de realizare este mai 2025, eu consider că în decembrie 2024 contratul va fi finalizat“.

  Proiect pentru combaterea infecțiilor nosocomiale

  Un alt proiect important constă în achiziționarea de echipamente pentru combaterea infecțiilor nosocomiale. „Mai avem pentru spital un proiect important: dotarea cu echipamente pentru combaterea infecțiilor nosocomiale. Este un proiect de 33 milioane de lei, cu TVA. Colegii din departamentul tehnic, juridic și economic, împreună cu personalul de specialitate din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, lucrează la strategia de contractare și stabilesc fișele de date finale pentru cele 156 de poziții de aparatură care vor veni în urma licitației, în spital“, a spus Cosmin Popescu.

  Sediul DGASCP Gorj și centrul Suseni intră în reabilitare

  Au început procedurile de achiziție pentru reabilitarea energetică a sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Gorj și a Centrului de bătrâni de la Suseni. „25 august este data finală pentru depunerea ofertelor de reabilitare sediului central din Târgu Jiu. Pentru Centrul Suseni suntem în procedură de achiziție pentru contractul de lucrări“, a adăugat președintele Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!