spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateBursa locurilor de muncă

  Bursa locurilor de muncă

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă GORJ organizează, în data de 07.09.2023, Bursa locurilor de muncă. Instituția are calitatea de partener, în cadrul proiectului „Competențe îmbunătățite pentru șanse crescute de ocupare!” al cărui beneficiar este SC EURO JOBS S.R.L.

  Evenimentul va avea loc începând cu ora 1100 la Anna Events, Sala Estuar, situată pe insulița Tg-Jiu.

  Proiectul are ca scop furnizarea măsurilor pentru stimularea ocupării forței de muncă, în conformitate cu prevederile Legii 76/2002, în scopul creșterii ocupării și îmbunătățirii nivelului de competențe pentru 202 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrători vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, prin acordarea serviciilor de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formarea profesională și evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale, intervenție derulată în județul GORJ, materializată pe parcursul a 12 luni.

  Grupul țintă al proiectului îl reprezintă 202 persoane din categoria șomeri și persoane inactive din judetul Gorj, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoanele cu nivel redus de educație, care vor fi reintegrați profesional.

  În urma derulării proiectului, oficialii se așteaptă ca 202 persoane să fie informate și consiliate profesional, 140 persoane să urmeze cursurile de formare profesională-calificare, 62 persoane programul de evaluare și certificare a competențelor, 164 persoane certificate și 93 de persoane angajate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: