spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateDirecția de Venituri își extinde activitatea

  Direcția de Venituri își extinde activitatea

  Direcția Publică de Venituri din cadrul Primăriei Târgu Jiu își extinde activitatea. Măsura a fost luată prin înființarea unui centru în cadrul Direcției Publice de Patrimoniu, pentru gestionarea situației locurilor în parcările de reședință.

  Este de amintit că termenul de depunere a cererilor pentru reînnoirea contractelor pentru parcările de reședință este de 6 luni și a început din data de 3 ianuarie. Prin urmare, cei care dețin locuri de parcare au la dispoziție 6 luni pentru a depune cererea de reînnoire.

  În vederea semnării noului contract, proprietarul va plăti la oricare din casieriile primăriei taxa pentru una dintre variantele de contract: 120 de lei pe an pentru parcarea asigurată în intervalul 16:00 – 08:00, sau 360 de lei pentru varianta 24 de ore din 24.

  Copia chitanței se va alătura cererii de reînnoire și vor fi depuse la Serviciul Concesionări situat în strada A. I. Cuza, la parterul blocului 15A (fostul sediul al Direcției de Patrimoniu). Se va atribui un singur loc de parcare pentru fiecare locuință, având în vedere numărul tot mai mare de cereri. Cetățenii care nu dețin un loc de parcare, pot depune cereri în acest sens la sediul primăriei, la Centrul de Informare a Cetățenilor, ca și până acum.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: