spot_img
3.5 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateGroapă inundată din Târgu Jiu, focar de infecție pentru localnicii din Iezureni

  Groapă inundată din Târgu Jiu, focar de infecție pentru localnicii din Iezureni

  O groapă inundată din cartierul Iezureni, din municipiul Târgu Jiu, este un adevărat focar de infecție. Pe marginea acesteia și chiar în apă sunt aruncate tot felul de deșeuri. Localnicii spun că nu au mai putut să suporte mirosul îngrozitor și au chemat autoritățile.

  „Am fost chemat de oamenii din zonă. Sunt multe deșeuri aruncate acolo. Am găsit de la piese și elemente auto și până la deșeuri de materiale de construcții și cărucioare. O să facem o adresă către Primăria Târgu Jiu pentru curățarea zonei și către Garda de Mediu“, a spus Luis Popa, directorul Direcției de Gestionare a Deșeurilor din cadrul Consiliului Județean Gorj.

  Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au identificat locul indicat de Luis Popa și spun că este vorba despre o groapă care s-a umplut cu apă, în care au fost aruncate deșeuri provenite din gospodării. „Este vorba despre terenul preluat de Primăria Târgu Jiu de la o unitate militară. Acolo a fost săpată o groapă, probabil, pentru o construcție care nu s-a mai făcut și s-a umplut cu apă. Nu se știe cine a aruncat deșeurile, dar sunt provenite din gospodării. Începând de marți, vom interveni pentru curățarea locului și astuparea gropii” a transmis Primăria Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: