spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateLiceenii din Novaci au aflat cu câteva ore înainte de începerea școlii...

  Liceenii din Novaci au aflat cu câteva ore înainte de începerea școlii că se află în scenariul „roșu“

  Elevii de la Liceul Teoretic Novaci au aflat cu doar câteva ore înainte de începerea noului an școlar că vor urma cursuri online, după ce aproape toate cadrele didactice au intrat în carantină.

  Profesorii au participat la o şedinţă la care a fost prezent un dascăl confirmat cu COVID-19. Directorul liceului din Novaci, Mădălina Popica, a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook a liceului, că profesorii au decis să facă orele online, în mod voluntar: „Prin decizia pe care aţi luat-o astăzi, aceea de a face voluntariat prin predarea online, aţi dovedit că meritaţi tot respectul comunităţii. Puţini mai sunt cei ce cred în dascăli! Am fost şi suntem adesea ţinta sigură a multora. Dar azi, dascălii liceului din Novaci au demonstrat dăruire pentru profesia aleasă, dragoste pentru elevi şi grijă pentru părinţi“.

  „Sper din tot sufletul că sunteţi adolescenţi puternici“

  Directorul unităţii de învăţământ le-a transmis elevilor să fie puternici, pentru a trece peste această perioadă: „Faptul că nu vom fi alături decât online, că nu vă vom vedea zâmbetele sau îngrijorările fireşti oricărui început decât pe un ecran rece, că nu ne vom putea saluta absolvenţii care obişnuiau să fie prezenţi şi ei, plini de nostalgie, faptul că nu vom împărtăşi amintirile vacanţei, totul ni se pare straniu!

  Însă, gândul meu, ca dascăl, zboară spre fiecare elev, spre fiecare părinte, pentru că aşa m-am obişnuit: să vă consider parteneri în realizările liceului!

  Sper din tot sufletul că sunteţi adolescenţi puternici! Că o să treceţi peste perioada absenţei fizice de la şcoală, păstrând un program riguros pentru formarea şi pregătirea voastră“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: