spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateLuna aceasta va fi gata studiul de oportunitate privind extinderea Spitalului Județean

  Luna aceasta va fi gata studiul de oportunitate privind extinderea Spitalului Județean

  În această lună o companie de consultanță va trebui să finalizeze și să predea Consiliului Județean Gorj studiul de oportunitate privind extinderea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Studiul de oportunitate a fost comandat, după ce proiectul privind un spital nou sau revitalizarea unui proiect mai vechi de modernizare a Spitalului 700 nu mai sunt de actualitate.

  Potrivit lui Bogdan Niculescu, medic și consilier județean, studiul de oportunitate se va axa în principal pe posibilitatea de construire a unei clădiri noi în strada Progresului pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Imobilul ar urma să fie legat printr-o pasarelă de spitalul vechi. La etaj ar urma să fie prevăzut și cu heliport.

  În clădirea nouă vor fi mutate secțiile din strada Tudor Vladimirescu, dar și o parte din cele de la Pasarelă. Studiul de oportunitate va sta la baza proiectului tehnic în vederea accesării de fonduri europene pentru realizarea în premieră a unei clădiri noi pentru unitatea medicală din municipiul Târgu Jiu. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu se află în subordinea Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!