spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePensionar din Bumbești Jiu, nemulțumit de modul de redactare al unei citații:...

  Pensionar din Bumbești Jiu, nemulțumit de modul de redactare al unei citații: „Mă simt umilit și batjocorit“

  Un pensionar în vârstă de 70 de ani, din localitatea Bumbești Jiu, care are calitatea de partea vătămată în mai multe cauze aflate în cercetare la poliția din localitate, este nemulțumit de modul în care a fost redactată citația de către agentul de poliție care se ocupă de plângerile depuse de el.

  Dumitru Bălțătoiu a primit o citație de a se prezenta la sediul poliției din localitate pentru a da declarații: „Numele persoanei Bălțătoiu Dumitru, din orașul Bumbești Jiu este chemat la Poliția Orașului Bumbești Jiu…“, se arată în citația primită.

  „Mă duc eu la poliție sau numele?“

  Dumitru Bălțătoiu spune că citația este redactată în batjocură și că nu respectă nicio logică, deoarece numele nu poate fi chemat la audieri: „Am depus mai multe plângeri penale cu cauze adevărate și refuză să facă cercetarea. Plângerile pe care le-am făcut se referă la comiterea infracțiunilor de mărturie mincinoasă, instigare la mărturie mincinoasă, abuz în serviciu, fals în declarații oficiale. Citația pe care am primit-o nu este constituțională, nici conform Codului Penal și nu respectă normele de scriere. Mă duc eu la poliție sau numele? Mai sunt și amenințat că dacă nu mă prezint o să fiu amendat. E interesul meu să mă prezint, pentru că este plângerea mea. Am calitatea de parte vătămată. M-a nemulțumit modul în care este formulată citația, pentru că mă simt umilit și batjocorit. Probabil că a scris în bătaie de joc. Îmi apăr drepturile mele constituționale și legitime“.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Lăsați-ne cu Monstru ăsta uman. Domnule ziarist investigați serios persoana si apoi o sa rămâneți șocat.
   Există Procura pe numele soției valabilă din 2005 până in 2014.
   Așadar nu a văzut un leu din pensia lui.
   Apoi a făcut altă procură la Notar si a lăsat pensia Nepoatei, din 2014 până in 2019..
   Alți 5 in care nu a gustat din pensia cuvenită.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: