spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateProcesul fostei directoare de la școala din Bengești Ciocadia se va relua...

  Procesul fostei directoare de la școala din Bengești Ciocadia se va relua la instanța de fond

  Procesul fostei directoare de la școala din comuna Bengești Ciocadia, judecată pentru conflict de interese, după ce și-a angajat mama ca femeie de serviciu, se va relua la instanța de fond. Sentința a fost luată de către Curtea de Apel Craiova, după aproximativ cinci ani de procese. Aceasta a fost condamnată de către Judecătoria Novaci la o pedeapsă de un an și șase luni cu amânarea aplicării pedepsei.

  „Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci şi de inculpata Dobre Roxana, împotriva sent. pen. nr.144/24.11.2020 a Judecătoriei Novaci. Desfiinţează sent. pen. nr. 144/24.11.2020 a Judecătoriei Novaci şi trimite cauza spre rejudecare la instanţa de fond. În baza art.275 alin.3 C.pr.pen. Cheltuielile judiciare din apel rămân în sarcina statului. Definitivă“.

  Fosta femeie de serviciu a fost afară pentru a-i face loc mamei fostei directoare

  Roxana Dobre a fost acuzată că a trucat un concurs pentru a-și angaja mama pe postul de femeie de serviciu, după ce fosta angajată care se ocupa de îngrijirea școlii a fost dată afară pe motiv că nu sunt fonduri suficiente. Mai mult decât atât, concursul de ocupare a postului nu a fost anunțat, mama fostei directoare fiind singura candidată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: