spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateSală de kinetoterapie la spitalul din Rovinari

  Sală de kinetoterapie la spitalul din Rovinari

  O sală de Kinetoterapie a fost inaugurată de astăzi la spitalul din orașul Rovinari.

  „Începând de astăzi, în cadrul Secției Reabilitare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie(RMFB) de la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari, funcționează o sală de Kinetoterapie dotată corespunzător.

  Aici pot fi efectuate, cu înalt profesionalism, proceduri de recuperare post-traumatică,  recuperare post-operatorie, recuperare post-AVC sau proceduri de recuperare post-protezare.

  De asemenea, prin grija doamnei doctor Bivolaru Nicoleta Denisa și a doamnei kinetoterapeut Ramona Ularu, pacienții pot beneficia de  proceduri de recuperare a afecțiunilor degenerative, inflamatorii, osteo-articulare și musculare cât și a altor afecțiuni cardio-respiratorii, neurologice dar și reabilitarea dizabilităților fizice.

  Cabinetul funcționează zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 14. Pot beneficia de serviciile cabinetului toți pacienții asigurați. Aceștia au nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist“, a transmis primarul din Rovinari, Robert Filip.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: