spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, iulie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateSJU Târgu Jiu, beneficiaul unor investiții majore făcute de Consiliul Județean Gorj

  SJU Târgu Jiu, beneficiaul unor investiții majore făcute de Consiliul Județean Gorj

  În ultimii ani, Consiliul Județean Gorj a investit continuu în Spitalul Județean de Urgențe (SJU) din Târgu Jiu, în vederea oferirii unui act medical corespunzător pacienților care se adresează unității medicale. Au fost reabilitatea secții, a fost cumpărat echipament și instrumental medical, în toate secțiile spitalului.

  În mandatul de consilier județean, social-democrata Anca Bordușanu, membru în comisia de Sănătate, a contribuit la aprobarea mai multor proiecte ce au vizat investiții în SJU Târgu Jiu. Sume importante au fost repartizate în vederea realizării acestora.

  „Împreună cu președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu și cu colegii mei, am aprobat proiecte ce țin de reabilitarea și modernizarea mai multor secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Astfel, în secțiile cardiologie, endocrinologie și obstetrică ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost executate lucrări în valoare de 3.122.773, 54 lei.
  Mai mult, aceste secții au fost și dotate cu aparatură medicală:
  – Incubator închis
  În anul 2020, a fost furnizat și recepționat echipamentul medical incubator închis – 7 bucăți, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, decontându-se suma de 𝟏𝟗𝟏.𝟓𝟗𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢
  – Incubator deschis
  În anul 2020, a fost furnizat și recepționat echipamentul medical incubator deschis – 2 bucăți, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, decontându-se suma de 𝟔𝟏.𝟖𝟖𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢
  – Mamograf digital
  În anul 2020, a fost furnizat și recepționat echipamentul medical mamograf digital – 1 bucată, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, decontându-se suma de 𝟗𝟔𝟑.𝟗𝟎𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.
  – Electrodermatom
  În anul 2020 a fost furnizat și recepționat echipamentul medical electrodermatom – 1 bucată, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, decontându-se suma de 𝟑𝟐.𝟏𝟑𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.
  – Ecograf color 3D
  În anul 2020, a fost furnizat și recepționat echipamentul medical ecograf color 3D – 1 bucată, pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, decontându-se suma de 𝟑𝟗𝟐.𝟗𝟑𝟖,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢”, transmite consilierul județean Anca Bordușanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!