spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateStadionul în pericol! Municipalitatea amenință că nu va mai suporta costurile pe...

  Stadionul în pericol! Municipalitatea amenință că nu va mai suporta costurile pe timpul iernii! Nicio veste despre banii necesari finalizării investiției

  Vești proaste pentru microbiștii gorjeni. Banii pentru finalizarea stadionului nu mai vin de la Guvern iar municipalitatea amenință că nu va mai cheltui vreun leu pentru o investiție ce nu-i aparține. Marcel Romanescu susține că în este posibil ca imobilul să se degradeze pe timpul iernii asta deoarece autoritățile publice nu vor mai suporta plata utilităților.

  Edilul se declară dezamăgit de Guvern și dă vina pe culoarea politică pentru amânările în privința alocării banilor. „Din păcate nu au fost alocați nici de această dată banii pentru stadion. Sperăm ca după această rectificare care se va face la nivel național, să primim și aceste sume. Eu sunt extrem de dezamăgit, pentru că promisiunile sunt multe, ajutorul și sprijinul pe care ar trebui să ni-l acorde autoritățile județene și parlamentarii văd că nu prea vine. Așteptăm. Sunt convins că dacă nu eram sub culoarea PNL primeam banii demult. Problema este că nu eu sunt cel dezavantajat, ci cetățenii care abia așteaptă să participe la competițiile care s-ar putea organiza în această incintă. Timp ar mai fi pentru finalizarea stadionului, depinde cum va evolua vremea, dar ținând cont că lucrările presupun cel puțin două luni de execuție, suntem la limită”, a declarat primarul.

  Nu mai plătește

  Municpalitatea ia în calcul ca pe perioada sezonului rece să nu mai achite utilitățile cum a făcut-o anul trecut. „Nu știu dacă vom mai plăti din nou pentru întreținerea stadionului pe timp de iarnă, trebuie să luăm o decizie. Există și posibilitatea ca municipalitatea să nu mai plătească pentru întreținerea stadionului, atât timp cât cei care erau abilitați să realizeze infrastructura nu au realizat-o. Clădirea care există în acest moment nu este a Primăriei Municipiului Târgu Jiu, este a Companiei Naționale de Investiții. Cel care o are în momentul de față în proprietate trebuie să se ocupe și de întreținerea clădirii”, a declarat Marcel Romanescu primarul municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: