spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateViață de coșmar pentru 70 de familii din cartierul Narciselor

  Viață de coșmar pentru 70 de familii din cartierul Narciselor

  Aproximativ 70 de familii care locuiesc într-un cartier nou apărut în apropiere de strada Narciselor, din Târgu Jiu, trăiesc un adevărat coșmar. Aceștia trăiesc în locuințe fără canalizare sau alimentare cu gaze. În plus, drumul pe care sunt nevoiți să circule pentru a ajunge la casele lor este degradat și atunci când plouă este înfundat în nămol, iar iarna devine impracticabil. Animalele lăsate libere mișună peste tot, iar în apropiere se aruncă deșeuri. În noul cartier sunt prevăzute să fie ridicate aproximativ 550 de case.

  „Vă scriu în numele a peste 70 de familii din cartierul nou de case vis-a-vis de Skoda, lângă fosta stațiune pomicola. Am cumpărat o parcela de teren ce face parte dintr-un PUZ de 550 de parcele. PUZ-ul s-a aprobat cu condiția ca cei doi beneficiari pe nume Dănuț Neacșu și Urdele Marius Florin să aducă toate utilitățile. Asta nu s-a întâmplat, iar primăria a refuzat sa preia drumurile care sunt proprietate privată, până când nu sunt aduse utilitățile. Noi ca simpli oameni nu putem să aducem utilități pentru un cartier de 550 case. Curentul este la comun, apa am adus-o pe cheltuieli proprii cu mari dificultăți, iar despre restul utilităților nu vorbim. Drumul este un dezastru și iarna rămânem înzăpeziți. Vin fel și fel de mașini și arunca gunoaie. Rromii din Obreja au caii și vacile aici mereu, ne zgârie mașinile. Când plouă se inundă peste tot, pentru că terenul nu are drenaj. Trăim un adevărat coșmar. Recent ne-am făcut un grup de Facebook unde începem sa postam problemele“, este mesajul disperat al oamenilor din zonă.

  Copiii nu pot să meargă pe jos la grădiniță

  Copiii nu pot să meargă pe jos la grădinița din apropiere, pentru că părinții se tem să nu fie atacați de câinii fără stăpân sau chiar de caii lăsați liberi. „Copiii nu îi putem duce pe jos la grădinița din apropiere pentru ca este plin de animale și praf sau nămol“, au mai transmis localnicii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!