spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateZiua Marilor Reduceri, la Gorj. „Probabil mulți s-au orientat spre online”

  Ziua Marilor Reduceri, la Gorj. „Probabil mulți s-au orientat spre online”

  Black Friday, fără mare succces la Gorj. Marile magazine din Municipiul Târgu Jiu au tânjit după clienți în singura zi din an alocată marilor reduceri. Potrivit reprezentanților magazinelor cei mai mulți dintre cei care au trecut pragul unităților s-au mulțumit prin a analiza prețurile. Puțini sunt cei care au și cumpărat, reticența fiind pusă pe seama pandemiei.

  În marile magazine de electrocasnice din Târgu Jiu reducerile au fost afișate încă de la începutul săptămânii. Așa că gorjenii interesați de această zi au simțit marile emoții de Black Friday navigând pe internet. „ Nu știu ce să spun. Nu prea sunt oferte, mai ales când furi startul. Nu am fost prin magazine dar am văzut că au anunțat reduceri încă de la începutul săptămânii. Ideea aceasta, a americanilor, nu este rea dar la noi nu prea sunt reduceri. Recunosc că am aruncat un ochi pe site-urile de profil dar ofertele s-au epuizat rapid. Nu caut ceva anume, doar curiozitatea”, ne-a declarat Ionuț.

  „Nu am cumpărat nimic anul acesta pentru că trăim vremuri grele. Mi-aș dori un televizor dar eu știu, încă mai am timp să-l cumpăr”, ne-a transmis un alt târgujian.

  Pandemia

  În magazine, față de alți ani, a cam bătut vântul. Agenții de vânzări cred că pandemia este principalul motiv pentru care oamenii au evitat cumpărăturile directe.  „Să știți că nu mai este boom-ul din primii ani. Anul acesta nici atât. Probabil mulți s-au orientat spre online. Am avut oferte, am și vândut însă nu ca în alți ani. Eu cred că și pandemia a redus din cheful cumpărăturilor. Oamenii se tem pentru locul de muncă, unii sunt deja șomeri, aceasta este situația!”, ne-a declarat un angajat al unui mare retailer din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: