spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNews Alert20 de ani de la moartea jandarmului erou George Marchiș

  20 de ani de la moartea jandarmului erou George Marchiș

  ????????????????????????????????????
  20 de ani au trecut de când eroul jandarm sublocotenent post mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa pe timpul executării unei intervenţii la o discotecă din municipiul Târgu Jiu.
  „Pentru ca fapta lui să nu fie uitată, jandarmii gorjeni au amplasat în apropierea locului unde s-a întâmplat evenimentul tragic o placă comemorativă unde se depun coroane, jerbe de flori şi candele. Totodată, la sediul unităţii este amplasat un monument închinat eroului jandarm, unde se oficiază slujbe religioase şi se depun coroane de flori“, au transmis jandarmii gorjeni.
  În ziuade 10.11.2000, în jurul orei 23.00, George Marchiş Răzvan, militar în termen la
  Jandarmeria Gorj, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică pe raza municipiului Târgu Jiu, el făcând parte dintr-o patrulă mixtă de ordine publică formată din poliţist-jandarm, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între un grup  de tineri la o discotecă situată în Complexul Parâng.
  La faţa locului, pe timpul încercărilor de aplanare a conflictului, şeful patrulei a fost lovit de mai mulţi tineri, iar jandarmul George Răzvan Marchiş, s-a interpus între acesta şi agresori pentru a-l apăra, însă a primit mai multe lovituri puternice la cap.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!