spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăCulturaÎncep „Zilele Elvira Godeanu“. Ce piese de teatru vor putea fi văzute...

  Încep „Zilele Elvira Godeanu“. Ce piese de teatru vor putea fi văzute la Târgu Jiu

  Zilele „Elvira Godeanu“ prin care teatrul din Târgu Jiu aniversează 30 de ani de existență se vor desfășura în perioada 20 – 30 septembrie.

  Evenimentele vor debuta miercuri, 20 septembrie, de la ora 20.00, pe Calea Eroilor, în aer liber, cu spectacolul „Povești din Târgu Jiul de altădată“, susținut de Oltenia Big Bandul  Filarmonicii Oltenia. Invitat special va fi actorul Marius Florea Vizante.
  Marți, 21 septembrie, va avea loc, tot în aer liber, pe Calea Eroilor, un spectacol stradal susținut de Teatrul Masca din București, după care, de la ora 19,30 va urma un concert de jazz susținut de Luiza Zan Quintet.
  Pe 22 septembrie, Teatrul Masca va prezenta a doua parte a spectacolului „Români la porțile lumii“, după care, de la ora 19.00, va urma piesa „Cioburi de oglindă“ cu Maia Morgenstern.
  Evenimentele vor continua pe 23 septembrie cu piesa „Gigel” a Teatrului Bulandra și, pe 24 septembrie, piesa Ursul de A. P. Cehov, cu actorul Marius Bodochi.
  Pe data de 25 septembrie va fi prezentată piesa „Eroine“ a Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, în regia gorjeanului Andrei Măjeri.
  Urmează pe 26 septembrie să urce pe scena teatrului din Târgu Jiu actorul gorjean Cuzin Toma cu piesa „Doamne Ferește“, în regia Liei Bugnar.
  Pe 27 și 28 septembrie vor fi prezentate piesele „Sus, la lilieci“ și „Singurătatea Pietrelor“ ale Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“. Pe 29 septembrie va fi Gala Zilelor Elvira Godeanu, un spectacol de tango al Cluj Tango Orchestra. Zilele „Elvira Godeanu“ se vor încheia cu piesa „Șase comedii ușoare pentru oameni triști“.


  Mariana Ghițulescu, directorul teatrului din Târgu Jiu, a spus că bugetul manifestărilor se ridică la suma de 5,8 miliarde de lei vechi.

  Biletele la spectacolele invitate costă 50 de lei, iar la piesele teatrului din Târgu Jiu, 30 de lei. La piesele care se joacă în aer liber nu se plătește.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: