spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicCe excavatoare de mare capacitate de la CEO intră în reparație

  Ce excavatoare de mare capacitate de la CEO intră în reparație

  Excavatoarele din cea mai mare subunitate minieră din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor intra în reparații. Programul de reparații a fost aprobat de către Direcția Minieră din cadrul companiei energetice. Se va avea în vedere o prioritizare a utilajelor care au nevoie de reparații.

  O primă lucrare are în vedere intervenția mecanică la mecanismul de ritire de la excavatorul 2000 – 03 M de la Unitatea Minieră de Cariere Roșia- Peșteana, sectorul Roșia.

  Serviciile de reparare și întreținere a mașinilor de mare capacitate vor fi executate de către un prestator autorizat în domeniul minier. Sumele vor fi alocate per reper, în funcție de nivelul reparațiilor de care va fi nevoie. Vor urma pe rând și alte echipamente și instalații din cadrul sectoarelor miniere din Complexul Energetic Oltenia.

  De asemenea, pentru echipele de mentenanță și reparații vor fi achiziționate și role de cablu. Acestea sunt parte componentă deosebit de importantă a mecanismului de ridicare – coborâre braţ rotor de la excavatoarele ERc 1400×30/7, pentru asigurarea funcţionării utilajelor în condiţii de siguranţă la parametrii proiectaţi.

  Încă este nevoie de utilaje în bună stare și care să nu pună în pericol sănătatea și integritatea fizică a personalului din carierele miniere ale companiei energetice. Cel puțin până la finalul anului viitor, subunitățile miniere vor funcționa după un program normal de lucru. Cel puțin, potrivit Planului de restructurare și decarbonare, de la 1 ianuarie 2024 unitățile miniere vor intra în rezervă. Vor produce cărbune numai dacă vor fi pornite grupuri energetice la Rovinari, Turceni, sau Ișalnița.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!