spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăEducatieElev de la CNTV, premiul I la Olimpiada Națională de Chimie

  Elev de la CNTV, premiul I la Olimpiada Națională de Chimie

   

  Radu Tăerel, elev la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Chimie. Acesta s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Chimie și a obținut Premiul de Excelență al Universității Politehnica Timișoara, fiind, de asemenea, premiat cu echipa de robotică Tea Borgs la etapa națională a Campionatului FTC.

  Radu Tăerel s-a calificat la etapa națională a olimpiadelor școlare la cinci discipline:  robotică, informatică, matematică, limba germană și chimie.
  Anul trecut, Radu a obținut premiul II la Olimpiada Națională de Chimie și a fost unul dintre membrii echipei Tea Borgs la Campionatul Internațional de la Houston, din S.U.A.

  „Extrem de generos, meticulos, foarte modest, Radu este un coleg ” de gașcă” și un lider înnăscut. Sprijinit mereu de profesorii săi, a reușit, cu multă muncă și determinare, să atingă excelența.
  Dacă nu e plecat la competiții naționale sau internaționale, pe Radu îl găsești în laboratorul de chimie, la Clubul de Robotică, la Clubul de șah Cavalerul, din cadrul Colegiului, sau pe terenul de baschet.
  În evoluția și dezvoltarea fiecărei școli există elevi care îi marchează destinul, respectând tradiția performanței și scriind astfel istorie. Radu Tăerel este, fără îndoială, unul dintre aceștia.

  Îi mulțumim lui și tuturor celor care, cu dăruire, vocație, respect au construit blazonul instituției noastre!“, au transmis reprezentanții Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: