spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBrutarul de 37 de ani a murit în urma infectării cu COVID-19,...

  Brutarul de 37 de ani a murit în urma infectării cu COVID-19, varianta Delta. Brutăria a fost închisă de DSP

  Brutarul în vârstă de 37 de ani, din comuna Telești, care lucra în cadrul unei unități de panificație din comuna Telești, a decedat ca urmare a infectării cu varianta Delta a noului coronavirus, care este mult mai agresivă și se manifestă la tineri și copii. Necropsia și analizele de laborator au stabilit acest lucru. Bărbatul a fost adus la Spitalul Județean de Urgență în urmă cu trei zile în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Ambii părinți ai acestuia sunt internați în spital cu COVID-19.

  Bărbatul nu a mers să își efectueze testul și a continuat să lucreze, deși avea simptome de îmbolnăvire cu COVID-19. De asemenea, el a mers la medicul de familie și i s-a prescris un tratament.

  Brutăria a fost amendată cu 30.000

  O altă salariată de la brutăria din Bălești a fost depistată cu COVID-19.

  Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj au efectuat un control la unitatea de panificație și au dispus suspendarea activității, în urma constatării mai multor nereguli: „În urma apariției unui caz confirmat COVID-19 (persoana fiind, în prezent, internată în Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu) și a decesului unei persoane în vârstă de 37 de ani, la data respectivă suspiciune SARS- CoV- 2 (confirmată COVID-19, după necropsie), din rândul lucrătorilor unei brutării din județul Gorj, inspectorii sanitari au efectuat un control la unitatea de producție. S-a constatat că nu au fost respectate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS- CoV-2, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 de lei. De asemenea, au fost impuse termene și recomandări, iar până la remedierea deficiențelor constatate a fost emisă o decizie de suspendare a activității“, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: