spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesPene de curent la Spitalul Târgu Jiu! Secții funcționale cu ajutorul unui...

  Pene de curent la Spitalul Târgu Jiu! Secții funcționale cu ajutorul unui generator

  Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a avut probleme cu energia electrică în această dimineață, din cauza unor avarii. De altfel, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06:00-07:30 și 09:30 – 10:15 iar lucrurile nu s-au oprit aici. 

  „La 11:00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată-la ora 13:30 unitatea era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecțiune. La fața locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezența echipelor de la Distribuție Oltenia, furnizorul de energie electrică”, transmite Biroul de Presă al SJU Târgu Jiu.

  Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgențe, Secția ATI și Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică grație generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă, susțin reprezentanții SJU.

  In prezent, tot spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este alimentat cu energie electrică, o parte de la rețea, iar o alta parte pe generatorul electric adus de ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: