spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPolitician: Iordache, oarecum singur și atacat de colegi, a făcut o obsesie...

  Politician: Iordache, oarecum singur și atacat de colegi, a făcut o obsesie să critice PSD

  Un parlamentar gorjean încearcă să-și explice derapajele șefului PNL Gorj, Ion Iordache, care sare, continuu, să critice PSD. Deputatul Mihai Weber, președinte al PSD Gorj,  consideră că ieșirile liberalilor sunt doar o strategie de campanie electorală, care nu au nici o legătură cu realitatea, în special în cazul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

  Parlamentarul PSD spune că obsesia liberalilor de a da vina pe PSD pentru soarta CEO e doar o strategie, menită să abată atenția publică de la adevărații vinovați. „Dacă urmăriți toate ieșirile făcute de partenerii noștri de coaliție liberali, parcă este o obsesie pentru PSD și pentru Weber, sau alți colegi din PSD. Poate așa e strategia lor, de a ieși tot timpul și a critica. Lucrurile sunt cât se poate de clare în ceea ce privește Complexul Energetic Oltenia, nu-i vorba de a pasa. Este o realitate: de ani de zile, CEO este condus, la nivel de directorat, de reprezentanți ai PNL. Am avut un singur reprezentant din cinci în directoratul companiei, iar Ministerul Energiei, de ani buni de zile, este condus de Partidul Național Liberal.” a declarat presei deputatul Mihai Weber.

  Oarecum singur în PNL Gorj

  Social democratul crede că Iordache atacă, în încercarea de a salva imaginea a ceea ce a mai rămas din organizația PNL Gorj, în care e, oarecum, singur. „Poate e de-nțeles că e, oarecum, singur. Fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Vîlceanu, cel pe care l-a exclus din partid, critică organizația PNL din Gorj, de asemenea deputatul Pecingină. Mă gândesc că, fiind o stare conflictuală acolo,  poate de aceea are unele reacții în sensul ăsta.” a mai precizat Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: