spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateProiect câștigat pentru microbuzele electrice școlare la Gorj. 50 de localități eligibile

  Proiect câștigat pentru microbuzele electrice școlare la Gorj. 50 de localități eligibile

  Consiliul Județean Gorj a câștigat proiectul depus pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care va cumpăra „Microbuze electrice pentru elevii Județului Gorj”. Un număr de 50 de localități din județ sunt eligibile.

  „Având o valoare totală de 36.623.453,33 lei (cu TVA), proiectul ne va permite să achiziționăm microbuze școlare ecologice, prietenoase cu mediul. Astfel, elevii noștri vor beneficia de condiții de transport îmbunătățite și vor învăța despre importanța protejării mediului într-o lume a schimbărilor climatice. Investiția în educație și protecția mediului reprezintă responsabilitatea noastră față de generațiile viitoare, iar aceste microbuze electrice sunt un pas decisiv către un viitor verde al învățământului din județul Gorj.” a transmis Cormin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

  Un număr de 50 de localități din Gorj apar în lista unităților administrativ-teritoriale eligibile pentru programul PNRR „Microbuze electrice pentru elevi”. Se vor finanța microbuze școlare electrice de 16+1 locuri, respectiv 8+1 locuri. Lista-localitatilor-eligibile

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!