spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăMondenDe 1 Decembrie, politicienii locali s-au întrecut în coroanele mortuare

  De 1 Decembrie, politicienii locali s-au întrecut în coroanele mortuare

  Oamenii politici şi şefii de instituţii au ţinut cu tot dinadinsul să iasă în evidenţă de Ziua Naţională a României. Astfel, s-au folosit de prilejul oferit şi s-au străduit să uimească prin jerba de flori pe care au depus-o la monumentul din centrul municipiului Târgu-Jiu. Aşa se face că mulţi dintre cei prezenţi au remarcat opulenţa coroanelor mortuare, constatând că modestia este uitată când vine vorba de manifestări cu public.
  Din acest motiv, ascunzându-se în spatele unei jerbe cât mai înalte, politicienii şi şefii de instituţii au ţinut să iasă în evidenţă şi prin „omagiul floral” pe care l-au adus în cinstea memoriei eroilor neamului. În alte cazuri, doamnele politiciene, ce au căpătat o funcţie graţie carnetului de partid, însoţeau jerbele de flori ţinând bine de genţi şi fiind atente ca stropii de ploaie să nu le atingă fardul de la ochi.

  La cravată roşie sau mestecând gumă

  Pe de altă parte, Ziua Naţională i-a oferit liderului UNPR, Marius Vlaicu, ocazia de a-şi pune la gât noua cravată, de culoare roşie, care să-i amintească de vremea când era roşu din cap până în picioare în cadrul PSD. În vecinătatea acestuia, colegul de partid, Gheorghe Cocină a ţinut să se remarce în peisajul ploios prin mestecatul gumei. Şi lista poate continua cu reprezentanţi ai instituţiilor ori ai organizaţiilor de partid ce au venit în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu doar pentru că aşa trebuia şi că acesta era ordinul superiorilor. Că dezinteresul a fost total s-a văzut şi după momentul de depunere a coroanelor de flori, moment după care aceiaşi piaţă s-a golit subit. Au mai rămas aici doar membrii ansamblurilor folclorice care au fost nevoiţi să joace în ploaie pentru ei înşişi, deoarece publicul s-a evaporat să mănânce fasole cu ciolan…

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: