spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăMondenMiron Cozma îşi doreşte împăcarea cu soţia sa

  Miron Cozma îşi doreşte împăcarea cu soţia sa

  „Eu o iubesc teribil şi ştiu că şi ea mă iubeşte la fel, dar nu ştiu de ce a depus divorţul“, aşa îşi începe Miron Cozma declaraţia faţă de divorţul intentat de Monica, alături de care şi-a unit destinele, în urmă cu aproape doi ani. Miron Cozma este dispus să se împace cu Monica, doar dacă ea va recunoaşte că a făcut „o gafă monumentală prin intentarea divorţului“.

  Miron Cozma se află în pragul divorţului. Cu o zi înaintea înfăţişării la Tribunal, Miron Cozma a declarat că nu ştie practic ce a împins-o pe Monica să pună divorţul. „Ea mă iubeşte teribil, e geloasă, dar totuşi pune divorţul. Mă întreb de ce, pentru că ştiu că nu am greşit cu nimic în faţa ei. Nu am înşelat-o cu nici o femeie şi nu văd motivul real al divorţului. Eram plecat la părinţi şi mi-a trimis mesaj că a pus divorţ de mine. Normal că nu m-am mai întors acasă, dacă ea a pus divorţ. Am şi eu mândria mea“, a declarat Miron, ieri, în timp ce se întorcea de la Alba Iulia. Cuplul Miron şi Monica părea a fi unul dintre cele mai reuşite şi că nimic nu i-ar fi putut ţine la distanţă unul de celălalt. Însă destinul le-a făcut feste şi celor doi îndrăgostiţi.

  De ce toate femeile din viaţa mea nu mă vorbesc de rău?“

  Miron Cozma este uimit de gestul făcut de soţia sa, Monica, mai ales că iubirea dintre ei părea a fi puternică. „Ea este o luptătoare, are ambiţie şi sper să se maturizeze. Parcă ne-am certat pe jucării mai rău decât copiii. Probabil că ne încurcau actele, de aceea a pus divorţul, pentru că alt motiv nu văd“, a mai spus Cozma, încercând să desluşească motivul care a stat la baza divorţului. Împăcarea ar veni o dată cu primul pas făcut de Monica, după cum spune Miron Cozma, care este hotărât să-i mai dea o şansă căsniciei. „Să-mi spună că mă iubeşte şi că renunţă la divorţ, situaţia s-ar putea schimba. Atunci, sigur că poate m-aş împăca cu ea. Nu eu am divorţat de soţie, ci soţia a divorţat de mine“, a mai spus Cozma, hotărât să mai acorde o şansă Monicăi.
  O altă întrebare pe care Miron Cozma o are în minte se referă la faptul că nici una dintre fostele sale iubite nu îl vorbesc de rău. „De ce toate femeile din viaţa mea nu mă vorbesc de rău? Poate pentru că nu sunt un om agresiv şi nu mă bat cu ele“, încearcă să găsească un răspuns, Cozma. La procesul de divorţ va merge doar avocatul, şi dacă i se va cere să fie prezent la bară, atunci va fi prezent, mai spune Miron, neştiind încă dacă va fi nevoie de prezenţa lui în faţa instanţei de judecată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: