spot_img
0.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăNews AlertBătută de soț din cauza geloziei

  Bătută de soț din cauza geloziei

  O tânără de 24 de ani, din comuna Hurezani, a fost agresată de soț. Femeia a avut un conflict cu soțul, în vârstă de 27 de ani, după care i-a luat pe cei doi copii minori, de 2 și 4 ani și a plecat de la domiciliu.

  În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în urmă cu o zi, din motive de gelozie, din partea soțului, tânăra de 24 de ani a părăsit domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii minori și a venit să locuiască cu aceștia, singură, în casa părintească din comuna Scoarța.

  „Seara, la locația respectivă a venit și soțul său, care a spart un geam, pătrunzând fără drept în curtea locuinței socrilor săi, unde, tot pe fondul geloziei, în urma unui conflict, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, provocându-i leziuni, după care i-a spart telefonul mobil, a luat cei doi copii minori și a plecat cu autoturismul la locuința de domiciliu. Victima a refuzat în mod categoric acordarea de îngrijiri medicale de specialitate sau transportarea la spital. Polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de agresor, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, violenţă domestică și distrugere“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: