spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVezi aici ce au decis magistrații în cazul interlopului Honcilă, susținătorul...

  Vezi aici ce au decis magistrații în cazul interlopului Honcilă, susținătorul candidaților PNL

  Magistrații gorjeni au respins cererea de liberare a cunoscutului interlop Alexe Cătălin Honcilă,  reținut în urmă cu o săptămână pentru șantaj. Astfel,  cel care pozează în cel mai mare susținător ai candidaților PNL de la Rovinari și Drăguțești își va petrece cel puțin următoarele trei săptămâni după gratii, după ce a amenințat familia unui om de afaceri din Bâlteni cu acte de violență dacă nu îi dau bani.

  „Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul inculpat H.A.C., împotriva încheierii nr 30/25 septembrie 2020 pronunțată de Judecătoria de drepturi și libertăți de la Judecătoria Târgu Jiu în dosarul nr 11089/318/2020. Definitivă”, au hotărât magistrații .

  Muntean Cătălin,  așa cum era trecut pe rețelele de socializare,  este un recidivist, care și-a petrecut nu mai puțin de 18 ani după gratii,  pentru fapte de șantaj și  alte violențe.

  Pe rețelele de socializare,  Honcilă pozează în cel mai mare susținător al lui Robert Filip,  la Rovinari,  și Cristian Crăc,  la Drăguțești, ambii candidați din partea PNL.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: