spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăPoliticLelești, o localitate modernă

  Lelești, o localitate modernă

  Lelești este una dintre cele mai bine organizate localități din județul Gorj, care se bucură atât de o infrastructură pusă la punct, cât și de o dezvoltare  armonioasă. Comuna  Leleștiul se bucură de utilitățile de care ar trebui să beneficieze orice localitate din România: apă, canalizare, gaze și infrastructură rutieră. După doar un mandat, primarul Laurențiu Turcilă se poate lăuda cu o serie de realizări de care se folosește  comunitatea, cum ar fi achiziționarea de utilaje și echipamente pentru dotarea Serviciului de Administrare a domeniului Public și Privat al Comunei Lelești. Mai exact s-au cumpărat tractor, lamă de zăpadă și sărăriță, special destinate perioadei de iarnă. De asemenea, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Așezământului Cultural din satul Frătești, dar și refacerea Monumentului Eroilor din șatul Rașovița pot fi bifate în dreptul lui Laurențiu Turcilă. Iubitorii sportului se pot bucura de o bază modernă de fotbal, prin realizarea unui miniteren de fotbal cu nocturnă în satul Lelești. În ceea ce privește educația, Laurențiu Turcilă a reușit modernizarea Grădiniței nr.1 din Lelești, o investiție extrem de importantă pentru comunitate. Copiii din Lelești au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru primarul Laurențiu Turcilă, de aceea proiectele următoare includ capitole special destinate celor care reprezintă viitorul comunei Lelești.

  Laurențiu Turcilă este un om implicat și un primar care vrea să facă din Lelești o localitate etalon. Faptul că acesta are alături de el o echipă puternică formată din oameni capabili, înseamnă că seriozitatea și priceperea i-a adus la aceeași masă pe toți cei care vor să se implice pentru comunitate.

  Leleștenii sunt alături de echipa PSD. Au demonstrat-o la ultima întâlnire la care a participat și echipa de la Consiliul Județean, în frunte cu Cosmin Popescu.

   

   

   

   

   

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – Cod mandatar financiar coordonator 21200019

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: