spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticCotojman nu vrea să fie sondat “M-ar supăra acest lucru”

  Cotojman nu vrea să fie sondat “M-ar supăra acest lucru”

  Primarul din Roșia de Amaradia amenință cu plecarea din PNL dacă organizația județeană are în plan să facă sondaj electoral în localitatea pe care acesta o conduce. Liviu Cotojamn este neînvins electoral de ani de zile și consideră ideea secretarul general al PNL Gorj, Marcel Iacobescu, ca o insultă la adresa celor care au muncit pentru votul oamenilor.
  “Dacă vreodată PNL Gorj va încerca să facă un sondaj la Roșia de Amaradia nu voi mai candida din partea PNL. De la 23 de ani fac politică de dreapta și chiar dacă PNL nu e, în prezent, într-o postura favorabilă pe esichierul politic, tot de la PNL vreau să candidez! Repet, eu, ca și primar dacă aș fi pus să fiu sondat de organizația județeană, lucrul acesta m-ar supăra și m-aș gândi să candidez din partea altei formațiuni politice”, a transmis primarul Liviu Cotajman pentru Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Hai ca sunteti gazeta umoristica!
   Nea ziaristule, nu cumva ai vrea sa fi sondat? Poate nu pe de-a intregul, dar sa intre macar jumatate!

  2. SONDÁ, sondez, vb. I. Tranz. 1. A cerceta, a supune unui sondaj stratele unui teren, adâncimea sau fundul unei ape etc.; a explora. ♦ A cerceta sau a evacua o cavitate a organismului cu ajutorul unei sonde. 2. Fig. A încerca să afli gândurile, sentimentele, intențiile cuiva; a iscodi, a ispiti; a tatona. – Din fr. sonder.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!