spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber, critici la adresa consilierilor PSD din Consiliul Local Târgu Jiu

  Weber, critici la adresa consilierilor PSD din Consiliul Local Târgu Jiu

  Liderul PSD Gorj își urechează consilierii din Consiliul Local Târgu Jiu. Mihai Weber susține că este nemulțumit de lipsa de implicare a unor colegi și le transmite că în 2024 nu se vor mai regăsi pe listele PSD pentru un post de ales local.

  Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, în urma întrebărilor adresate de jurnaliști. Liderul județean susține că, la Gorj, PSD și PNL nu au fost niciodată aliați. “Există un regret din partea cetățenilor la actualul edil, regretă votul dat. Noi, PSD, suntem în opoziție în CL și eu, spun sincer, sunt nemulțumit de activitatea unor consilieri locali din Târgu Jiu. Categoric, la viitoarele alegeri vor fi pe listă oameni hotărâți, implicați pentru că nu mai merge pe simpatii. Deci, din punctul acesta de vedere, vă spun că sunt nemulțumit de activitatea unor consilieri locali. Vrem să îndreptăm acest lucru, să vedem un glas comun și să existe proiecte pentru târgujieni”, a declarat liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

  În ceea ce privește zvonurile ce ăl vizează pe primarul Marcel Romanescu, liderul PSD Gorj susține că: „nu a existat niciun fel de discuție. Nu vor exista discuții. PSD va avea, la Târgu Jiu, candidat propriu. Vreau să înlătur orice fel de speculații pe tema respectivă”, a mai transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: