spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticEduard Lădaru : Lista de consilieri a PNL pentru Primăria Târgu Jiu:...

  Eduard Lădaru : Lista de consilieri a PNL pentru Primăria Târgu Jiu: “Tot felul de pistolari și interlopi”

  Lista de consilieri a primarului Marcel Romanescu, criticată de contracandidați. Eduard Lădaru susține că actualul primar și-a început vizitele în oraș, în rândul cetățenilor, dar nu are curaj să meargă însotit de cei propuși să-i reprezinte pe alegători.

  “Marcel Romanescu a început campania electorală. Se află la putere din toate punctele de vedere, și la puterea locală, în sensul că este primarul municipiului Târgu Jiu, și la puterea națională, în sensul că guvernul este al PNL. Trebuia să meargă până acum să vorbească cu alegătorii și să rezolve problemele pe care aceștia le au. Se duce să constate, parcă ar fi în opoziție, nu primarul municipiului Târgu Jiu, problemele de la Iezureni, Polata, Ursați, care sunt aceleași ca și acum trei ani de zile de când domnia sa este primar. Făcându-și o listă de consilieri din tot felul de ciudați, că nu poți să le spui altfel, îi este rușine să se afișeze cu aceștia și se duce de unul singur sau cu doi-trei tineri pe acolo. Nu își ia consilierii de pe listă, pentru că și domnia sa și-a dat seama ce ciudați a pus pe listă. Nu înțeleg motivul pentru care a pus astfel de ciudați pe listă – unul e cămătar, altul e vizitat de mascați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Avem tot felul de pistolari și interlopi pe lista domnului Marcel Romanescu. Evident că nu o să se ducă cu ei să convingă electoratul să îi voteze pe aceștia”, a declarat Eduard Lădaru.

  Lista PSD în așteptare

  În ceea ce privește partidului din care va face parte, Eduard Lădaru susține că PSD încă nu a stabilit locul fiecărui ale local pe listă. “PSD va face publică în curând lista de consilieri locali și veți vedea că tratează cu respect cetățenii din municipiul Târgu Jiu. Lista este una cu oameni foarte aplecați spre administrația publică locală, care au o carieră profesională în spate și ar face față cu brio postului de consilier local să reprezinte cetățenii din Târgu Jiu, spre deosebire de ciudații de pe lista lui Marcel Romanescu. Nu s-a stabilit cu exactitate locul persoanelor pe listă, dar persoanele care candidează, de principiu se știu. Urmează să fie stabilită și ordinea pe listă, în funcție de nevoile pe care le au cetățenii din Târgu Jiu și de reprezentarea pe care aceștia ar putea să o aibă în Consiliul Local Târgu Jiu”, a mai transmis consilierul local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: