spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesLeuștean, alesul lui Orban, la Gorj. Romanescu și Vâlceanu, tratați cu FLIT

  Leuștean, alesul lui Orban, la Gorj. Romanescu și Vâlceanu, tratați cu FLIT

  Primul ministru al României, Ludovic Orban, este așteptat mâine la Novaci, într-o vizită meteorică prin Gorj. Ținta premierului este șantierul din A10 Sebeș-Turda, unde vrea să dea un semnal politic cum că este interesat de investițiile din infrastructură. Trecerea prin Gorj, însă, este cu cântec pentru că astfel confirmă afinitățile pe care le are cu anumiți liberali din județ, dar și dușmăniile pe care le poartă față de alții. În timp ce județul Gorj se zbate pentru supraviețuire, iar Municipiul Târgu Jiu este încremenit din punct de vedere al dezvoltării, Ludovic Orban ajunge fix în zonele în care nu sunt probleme. Fostul lider politic din Gorj Ionel Manțog este de părere că astfel Orban le transmite un mesaj celor doi lideri PNL din Gorj, Dan Vâlceanu și Marcel Romanescu.

  ”Indiferent care sunt problemele primului ministru, faptele sunt interpretabile. Deci faptul că el se duce doar la Novaci și nu trece prin Târgu Jiu, nu abordează problematica Gorjului, e un semnal. Chiar dacă e cu voie sau fără voie. Lumea care se uită se întreabă ca și noi: dar de ce se duce doar la Novaci și nu vine și la Târgu Jiu?  Faptul că nu trece (….) e un semn de întrebare. Poate fi în același timp un semnal negativ și pentru Romanescu și pentru Dan Vâlceanu, dacă e să luăm în calcul disputa asta care există între cei doi. Dacă nu a venit în Gorj nu a venit nici la Romanescu, nici la Vâlceanu”, este de părere Ionel Manțog.

  Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, a ”reușit” să cadă în disgrația liderilor PNL de la centru după mai multe declarații nefericite pe care le-a făcut la adresa lui Ludovic Orban, de față cu acesta, în cadrul unei vizite la Târgu Jiu. Edilul a declarat în repetate rânduri că nu este de acord nici cu măsuri ale Guvernului PNL, pe care le-a criticat public.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: