spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăPoliticUitat de PNL, Romanescu cere bani la PSD

  Uitat de PNL, Romanescu cere bani la PSD

  Primarii cu jalba în proțap la președintele Consiliului Județean Gorj. Cum se pregătește aprobarea bugetului județean, șefii administrațiilor publice locale fac potecă la Consiliul Județean. Primarul Municipiului Târgu Jiu vrea bani pentru cofinanțarea lucrărilor pe fonduri europene.

  Primarul Marcel Romanescu recunoaște că actualul Guvern nu a darnic în privința repartizării fondurilor. La Târgu Jiu nu a ajuns nimic, deocamdată, așa că șeful administrației publice locale își pune speranța în Consiliul Județean, condus de PSD.

  “Până acum nu am primit nimic de la centru, cel puțin nu în acest an. Am primit în anii trecuți, în 2020, dar cred că voi primi de la centru anumite sume pentru finalizarea investițiilor. Normal că am așteptări și de la Consiliul Județean, dar din experiența ultimilor 4 ani de zile, așteptările nu sunt foarte mari. Dacă anul trecut am avut promise 80 de miliarde de lei vechi și am luat zero lei, anul acesta nu am vrut să mai primesc nici măcar o promisiune. Am zis să fie mai bine o surpriză plăcută pentru mine în momentul în care se va aproba bugetul de la Consiliul Județean. M-aș mulțumi și cu puțin, numai să vină. Exact cum am discutat cu președintele Consiliului Județean, dacă mi s-ar asigura cofinanțarea proiectelor europene și suma de care am nevoie pentru finalizarea heliportului, pe care mi l-aș dori util 24 de ore din 24, eu aș fi mulțumit. Nu aș avea foarte mari așteptări de la Consiliul Județean. Așa cum spuneau și colegii mei din PNL, din păcate, deși mă așteptam la o perioadă de patru ani de zile, repartiția nu se face tocmai ortodox. Se repartizează mai mult în funcție de culoarea politică, decât de nevoile oamenilor din anumite localități. Nu știu dacă se procedează așa și la nivel central, că nu am resimțit-o până acum. Ținând cont de necesitățile cetățenilor municipiului Târgu Jiu, sper ca și de la centru să primesc sume în acest an pentru finalizarea investițiilor sau pentru începerea unor investiții noi”, a declarant Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: