spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSănătateRețeaua de oxigen a Spitalului Județean va fi verificată periodic

  Rețeaua de oxigen a Spitalului Județean va fi verificată periodic

  Întreaga rețea de instalații de oxigen de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi verificată și reparată. În acest sens, este pregătit un contract de prestări servicii privind mentenanța rețelei de oxigen pentru toate cele trei pavilioane ale Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba de Spitalul 700 din strada Progresului 18, Spitalul 2 din strada Tudor Vladimirescu numărul 32, Spitalul numărul 1 din strada A. I. Cuza.

  Cerințele sunt următoarele: Se vor verifica toate prizele de oxigen din secțiile de mai sus, de două ori pe an. Se va verifica o dată pe an întreg circuitul de țevi pentru oxigen, din secțiile menționate mai sus. Dacă sunt anunțate pierderi de oxigen, acestea vor fi remediate în 24 ore. După fiecare remediere a defecțiunilor sau a verificărilor se va elibera proces-verbal care să confirme acest lucru.

  Licitația pentru achiziția serviciilor de mentenanță și reparații va avea loc în zilele următoare. Se va avea în vedere prețul cel mai scăzut. Oferta de preț pentru serviciul solicitat se va depune după vizitarea în prealabil a amplasamentului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: