spot_img
2.3 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 8, 2023
Altele
  AcasăSocialRechizite pentru peste 200 de elevi din Târgu Jiu

  Rechizite pentru peste 200 de elevi din Târgu Jiu

  Rechizite pentru copiii de la Centrul Maternal Târgu-Jiu
  Foto arhivă

  A crescut numărul beneficiarilor care au nevoie de sprijin din partea autorităților. Pentru peste 200 de elevi din Târgu Jiu autoritățile au suportat cheltuielile cu rechizitele la început de an școlar.

  Elevii din Târgu Jiu au intrat deja în posesia pachetelor oferite de autorități. Valoarea fiecărui ghiozdan, cu tot cu rechizite, se ridică la suma de 140 de lei. “Am distribuit 209 ghiozdane, pe diferite categorii de vârstă. Fiecare ghiozdan conține rechizite, valoarea totală fiind de peste 22 mii de lei”, a transmis Alina Toader, director DPPS Târgu Jiu.

  Număr mare de beneficiari

  Municipalitatea susține că la nevoie poate suplimenta pachetele. “În ceea ce privește distribuirea pachetelor cu rechizite, condițiile sunt stabilite de lege. Această acțiune am desfășurat-o în fiecare an, acum s-a nimerit să fie în perioada de campanie electorală, pentru că de luni începem anul școlar. Le repartizăm tuturor celor care îndeplinesc aceste condiții. Este un număr relativ ridicat la nivelul municipiului Târgu Jiu. Sunt toate rechizitele necesare și ghiozdănelul pe care îl vor folosi încă din prima zi de școală. Dacă va mai fi nevoie, sperăm să putem suplimenta acest număr, pentru ca toți copiii care vor intra în școală pe 14 septembrie să dețină un astfel de ghiozdănel complet, cu tot ceea ce este nevoie”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: