spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
duminică, mai 5, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu domină Măgura Cisnădie cu scorul de 28-22 într-un nou...

    CSM Târgu Jiu domină Măgura Cisnădie cu scorul de 28-22 într-un nou succes în meciurile de verificare

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu continuă să strălucească în cadrul turneului Memorialul „Mircea Pașek”, ediția a-II-a, obținând a doua victorie, în fața echipei de la Măgura Cisnădie. Scorul final a fost de 28-22, după un prim act încheiat la egalitate, 12-12. CSM Târgu Jiu a dovedit o dominare fără cusur în repriza a doua a meciului, consolidându-și superioritatea și confirmându-și forma excelentă în această perioadă de pregătire de vară. Partida a adunat în tribune aproximativ 500 de privitori, care au venit să susțină echipa pregătită de Liviu Andrieș.

    „După un atac prelungit al formației noastre, Ana Ciolan a deschis scorul în confruntarea cu Măgura Cisnădie. Dzhukeva a închis bine poarta CSM-ului la primele atacuri, iar Angela Pușcaș a făcut 2-0 după primele 5 minute de joc. Cisnădie a echilibrat jocul și a reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj, scor 2-2, în minutul 8. Aura Popescu a găsit o pasă magistrală pentru Ana Ciolan, care a adus avantajul pentru CSM Târgu Jiu, iar Angela Pușcaș a găsit vinclul porții adverse, pentru 4-2 în minutul 10. Seria de goluri spectaculoase a continuat pentru CSM Târgu Jiu. Alexandra Gavrilă a trimis o torpilă sub bară, iar Ana Ciolan a făcut 6-3. Echipa din Cisnădie ține aproape pe tabelă, scor 6-4, dar Ana Ciolan a fost greu de oprit pe semicercul advers și tabela indica 7-4. La jumătatea primei reprize consemnam un 7-5 pentru CSM Târgu Jiu. Alexandra Gavrilă a mărit diferența la +3  pe tabelă, scor 8-5. Ana Ciolan, în formă foarte bună, a înscris și-a refăcut diferența de 3 goluri pe tabelă, scor 9-6. Echipa oaspete a redus din diferență, scor 9-8, în minutul 20. Bohme a primit o eliminare de 2 minute, iar echipa din Cisnădie a reușit egalarea, scor 9-9. Mai mult, gruparea oaspete a trecut în avantaj, în minutul 24, scor 9-10. Gol superb din extremă marcat de Florența Ilie și CSM a restabilit egalitatea, scor 10-10. CSM Târgu Jiu s-a apărat bine, iar pe faza a doua, Ana Ciolan a readus avantajul pentru CSM, scor 11-10. Dzhukeva a avut o nouă intervenție de manual, dar gorjencele nu au profitat de atacul pozițional. Au făcut-o handbalistele echipei oaspete, scor 11-11. Sabine Klimek a trimis în forță, o aruncare fără șansă pentru portarul advers, iar tabela indica 12-11. Echipa din Cisnădie a egalat la 12, iar Liviu Andrieș a cerut time-out, pentru a pregăti ultimul atac al primei reprize. Atacul echipei noastre a rămas fără rezultat și cele două echipe au intrat la egalitate la vestiare, scor 12-12.

    Dzhukeva a început bine și repriza secundă, cu o nouă intervenție excepțională, iar pe atac, Mirabela Coteț și-a trecut numele pe lista marcatoarelor, scor 13-12. Dzhukeva a avut o nouă intervenție, iar pe semicercul advers, Angela Pușcaș a încheiat cu gol atacul echipei noastre, pentru 15-13. Angela Pușcaș a ajuns la linia de 7m și-a înscris fără emoții, scor 16-14, în minutul 40. Bohme a fost oprită prin fault, iar Angela Pușcaș a marcat de la 7m, scor 17-14. ”Aeriană” de senzație aplaudată de public. Bohme a înscris superb, iar la poarta cealaltă, Dzhukeva a scos din nou magistral. Andreea Mihart, pe atacul pozițional, la limita pasivului, a înscris un gol superb, scor 19-16. Alexandra Gavrilă a găsit o nouă breșă în apărarea adversă și-a făcut 20-17. În minutul 48, pentru prima dată în meci, CSM Târgu Jiu s-a desprins la 4 goluri pe tabelă, după un nou 7m excelent executat de Angela Pușcaș. Scor 21-17, iar antrenorul echipei oaspete a cerut time-out. La reluarea jocului, echipa oaspete a redus din diferență cu două reușite consecutive, scor 21-19, în minutul 50. Liviu Andrieș a cerut la rândul său time-out, iar la reluarea jocului elevele sale și-au mărit avantajul la 3 goluri după o reușită din extremă, semnată Simone Bohme. Dzhukeva a scos din nou, iar Ana Ciolan, pe celălalt semicerc, a refăcut diferența de 4 goluri. CSM s-a apărat foarte bine, iar pe contră, Alexandra Gavrilă a dus scorul la 24-19, în minutul 54. Dzhukeva a închis din nou poarta CSM-ului, iar Mihart a scos 7m, pe care Angela Pușcaș l-a transformat fără probleme, scor 25-19. Intrată în poarta CSM-ului, Andreea Chetraru a avut o primă intervenție salvatoare, iar Alexandra Gavrilă a găsit și ea vinclul porții adverse, în timp ce Ana Ciolan a dus scorul la 27-19, iar antrenorul echipei adverse a cerut time-out cu 3 minute înainte de finalul meciului. La reluare, tot gorjencele au marcat, pentru 28-20, prin Ana Ciolan. Măgura a punctat de două ori la rând pentru 28-22, scor cu care s-a și încheiat partida.

    CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie 28-22 (12-12)

    CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ştefania Chiriţă, Oana Maria Bucă, Alexandra Maria Gavrilă 4g, Angela Puşcaş 8g, Aura Teodora Popescu, Andreea Mihart 1g, Simone Bohme 3g, Mirabela Coteț 1g, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan, Sabrina Lazea, Florenţa Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 9g, Sabine Klimek 1g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

    PROGRAM TURNEU

    JOI 3 AUGUST 2023

    Ora 17:00 CS Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila 30-35
    Ora 19:00 CSM Târgu Jiu – CSU Știința București 36-25

    VINERI 4 AUGUST 2023

    Ora 17:00 CSU Știința București – HC Dunărea Brăila 27-35(12-15)
    Ora 19:00 CSM Târgu Jiu – CS Măgura Cisnădie 28-22(12-12)

    SÂMBĂTĂ 5 AUGUST 2023

    Ora 11:00 CS Măgura Cisnădie – CSU Știința București
    Ora 13:00 CSM Târgu Jiu – HC Dunărea Brăila

    INTRAREA ESTE LIBERĂ!” potrivit site-ului oficial csmtargujiu.ro .

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: