spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 1, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a retrogradat în liga secundă

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a retrogradat în liga secundă

    Echipa de baschet CSM Târgu a retrogradat în liga secundă, după ce a pierdut meciul 4 din seria de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, scor 80-91 cu CSM Galați, care a câștigat seria cu 3-1. 

    CSM Târgu Jiu a câștigat primele 3 sferturi ale partidei și părea că merge spre o victorie care să aducă meciul decisiv la Târgu Jiu. Din păcate nu a mai fost cazul, pentru că echipa din Galați a dominat sfertul 4 și a reușit să câștige meciul. Pe sferturi scorul a fost 23-24, 19-22, 19-20, 30-14. O înfrângere dureroasă, care, conform regulamentului în vigoare, trimite gruparea gorjeană în eșalonul secund al baschetului românesc. Sezonul nu se oprește însă aici pentru echipa gorjeană, care trebuie să încheie actuala ediţie de campionat cu jocurile de clasament, pentru stabilirea ierarhiei finale. Există și aici o miză, pentru ocuparea unei poziții cât mai bune, pentru că există unele propuneri că formatul Ligii Naționale ar putea fi schimbat din nou, în următorul sezon. Astfel, gorjenii își joacă șansa până la capăt. Pe 24 și 26 aprilie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu învinsa dintre CSM Focșani și CS Vâlcea.

    Cine au fost cei mai buni marcatori de la CSM Târgu Jiu

    Pivotul bosniac Arsenije Vuckovic a fost unul dintre cei mai activi jucători ai grupării gorjene, cu 18 puncte marcate și 12 recuperări. A fost urmat de celălalt bosniac din lotul gorjean, Milan Luzaic, care a totalizat 15 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Dimitrius Underwood a terminat meciul cu 13 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive. Gorjeanul Camil Berculescu și-a dorit enorm victoria, a luptat atât în apărare, cât și în atac, reușind să strângă 5 recuperări, 5 pase decisive și 9 puncte, Jalen Dupree a totalizat 8 puncte și o recuperare. Noam Weinberg a încheiat meciul cu 7 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: