spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 23, 2024
Altele
    AcasăEvenimentFiu reținut după ce a fost reclamat de mamă

    Fiu reținut după ce a fost reclamat de mamă

    Un tânăr care si-a agresat, în trecut, mama și a primit un ordin de restricție, a fost reținut, după ce a mers acasă. Victima l-a dat pe mâna poliției.

    „La data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 54 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 34 de ani, nu respectă prevederile ordinulului de protecție provizoriu.
    La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Novaci, care l-a identificat pe fiul femeii, într-o încăpere a imobilului situat în orașul Novaci, încălcând astfel măsurile dispuse de polițiști prin ordinul de protecție provizoriu, emis la data de 21.10.2024, prin care îi fusese interzis să se apropie la mai puțin de 200 de metri față de mama sa și de locuința de domiciliu.
    În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor instituite”, a transmis IPJ Gorj.
    În urma continuării cercetărilor și în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    spot_imgspot_img

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!